Ideaal voor iedereen die meer wil halen uit zijn team dan hij zelf kan bedenken

creatief leiderschap – foundations

Het vermogen om anders te kunnen denken, problemen op andere manieren te kunnen benaderen en vlot te kunnen antwoorden op verandering is de sleutel tot innovatie die organisaties wereldwijd zoeken. In deze hands-on training leer je de kneepjes van creatief leiderschap.

Je krijgt inzicht in hoe creatief denken bijdraagt aan de effectiviteit van leiderschap. Het Systeemmodel van een Creatieve Verandering geeft je daarbij handvatten waar je op kan steunen om een verandering te leiden en regie over het proces te houden.

Op een actieve manier ervaar je hoe je de mensen waar je mee samenwerkt productief laat denken en krijg je een overzicht over het hele traject van een innovatie. Je leert welke invloed je hebt in het leiden van een veranderingstraject en welke rol je daarin kan spelen.
Daarnaast leer je waar je op moet letten bij het samenstellen van creatieve teams en verken je welke leiderschapsvaardigheden je daarvoor moeten ontwikkelen.

Je onderzoekt linken tussen effectief leiderschap & creativiteit en confronteren we dat met onderzoeken naar effectief leiderschap in het huidige tijdperk. Je zal je eigen manier van leiden evalueren en vergelijken met die van creatief leiderschap en zo ontdekken welke eigenschappen je zelf wilt ontwikkelen.

“Ik vond de leiderschapsstijl oefeningen prettig. Zo doorvoel je de stof.”

onderwerpen die aan bod komen

 

Triple van verandering-leiderschap-creativiteit

Klimaat voor een creatieve verandering

Je creatieve kracht

voor wie

Deze tweedaagse opleiding is ideaal voor elke leidinggevende van een team of organisatie of voor elke ondernemer die meer wil halen uit zijn team dan hij zelf kan bedenken.

 

data

7 en 8 oktober 2021

 

locatie

Internationale School voor Wijsbegeerte (ISVW) in Leusden (NL)

 

prijs

€ 1675

inclusief overnachting
exclusief 21% btw

Genoemde prijzen zijn aan wijzigingen onderhevig en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving tussentijds gewijzigd worden. De prijs bij inschrijving is geldend.

na deze opleiding

N

Ben je je bewust van hoe creatief denken bijdraagt aan de effectiviteit van leiderschap.

N

Heb je kennis gemaakt met een aantal technieken en strategieën die creatief denken injecteren in jouw eigen leiderschapspraktijk

N

Weet je welke werkomgeving te bouwen die creatief denken stimuleert.

N

Weet je hoe regie te houden over het traject om je innovatie ambitie om te zetten in realiteit.