Kom verbinden en zekeren op 25 maart 2021!

Wat zag het er veelbelovend uit, de 2020 editie van het jaarlijkse COCD event. Een rijke schakering van workshops, een keynote speaker die de grenzen durft op te zoeken, reflectiemomentjes in de berghut en talloze mogelijkheden tot verbinden. Echter, de ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben ons doen besluiten om het COCD event niet op 9 april te houden.

Het event is verplaatst naar 25 maart 2021. Hiermee doorbreken we een traditie en zal er geen 2020 editie van ons jaarlijkse event gehouden worden.

Binnenkort zal deze eventpagina geactualiseerd worden voor het COCD 2021 event. 

mezelf van een plaats verzekeren op 25 maart 2021

COCD 2020 EVENT

Het is een jaarlijkse traditie dat COCD een dag organiseert waar je je lekker kunt onderdompelen in creativiteit en zinderend van inspiratie weer vandaan gaat. Dit jaar krijg je de kans op 9 april!

Thema van het 2020 event is ‘verbinden en zekeren’. Beeldend symbool voor dit thema is de karabijnhaak.

Schijnbaar simpel en tegelijkertijd zo veelzijdig inzetbaar. Om punten te verbinden waarlangs je veilig je doel bereikt. Om te zekeren als je even een break nodig hebt. Of om het tempo aan te passen aan wat nodig is.

Net als bij klimmen zijn tools handig bij het toepassen van creativiteit. En net als bij klimmen leer je het meest van het geregeld toepassen. Om het onder de knie te krijgen. Je vaardigheden te scherpen. Je creatieve mindset aan te zetten.

‘Verbinden en zekeren’. Ongetwijfeld heb je zelf nog meer beelden en ideeën rond dit thema. Op 9 april kun je ze delen met andere creatieve denkers.

mezelf van een plaats verzekeren op 9 april

programma

Wij zijn heel trots op het programma dat we samen met een aantal vrijwilligers hebben weten neer te zetten voor dit COCD event. Het belooft een mooie en volle dag te worden op 9 april bij de Horeca Academie in Den Haag.

Een rijke schakering van workshops, een keynote speaker die de grenzen durft op te zoeken, reflectiemomentjes in een ‘berghut’ en talloze mogelijkheden tot verbinden. En uiteraard houden we ook nog wat als verrassing voor de dag zelf.

Op de programmapagina vind je een gedetailleerde beschrijving van de verschillende onderdelen.

keynote

Verbinden en zekeren is anno 2020 een zoektocht naar een dieper bewustzijn over jezelf, de ander en de wereld om ons heen. Wij zijn dan ook supertrots dat Amir Nazar op 9 april onze keynote speaker is.

Amir maakt graag ruimte voor échte gesprekken. Gesprekken waarin mensen van verschillende werelden elkaar ontmoeten op de grens. Daarin prikkelt hij alle betrokkenen om hun ‘super powers’ in de schijnwerpers te zetten. Dat mag lekker knetteren. Zijn vraag is: hoe maken we optimaal gebruik van de ‘wisdom of the crowd’? 

Verbinden en zekeren anno 2020. Stapje voor stapje verbinding maken met ‘de ander’ in jezelf. Hoever durf jij te gaan?

workshops

Er zijn 3 workshoprondes waarbij je in iedere ronde uit 4 verschillende workshops kunt kiezen. Iedere workshop wordt dus 1 keer gegeven.

Hieronder een overzicht van de facilitators die een workshop gaan begeleiden. Klik op de afbeelding om te ontdekken hoe deze facilitator met je wil verbinden en zekeren. Of ga direct naar de pagina met de beschrijvingen van de workshops.

en nog meer inspiratie en verbinding

Tijdens de dag is er voldoende ruimte om te  verbinden met andere creatieve denkers. De lokatie biedt ook de mogelijkheid om even een rustige plek op te zoeken om te verbinden met jezelf.

Ben jij nieuwsgierig naar jouw persoonlijke rode draad van deze dag? Loop binnen in de berghut van Femke Deckers voor een 1-op-1 verdiepingsmomentje van 7 minuten. Met open ‘middenstip & waarom-vragen’ helpt ze je het geleerde van je voorgaande workshop te verbinden met de inhoud van je volgende sessie. Zo haal je nog meer uit deze bijzondere dag!

Uiteraard is er ook een basiskamp op deze dag: een plek waar je met al je vragen over COCD, over wat we doen en over het event terecht kunt.

We sluiten de dag af met een borrel.

tijden en kosten

Globaal tijdschema:

9.00 uur: Inloop en opening

9.30 uur: Keynote

11.00 uur: Workshopronde 1

13.30 uur: Workshopronde 2

15.30 uur: Workshopronde 3

17.00 uur: Borrel

Reguliere prijs:

€ 120 exclusief 21% btw

Prijs voor twee personen:

€ 190 exclusief 21% btw

 

Dit COCD event wordt georganiseerd door en met vrijwilligers. De prijs is erop gericht om break-even te draaien. 

lokatie

Op deze dag zijn we te gast bij de Horeca Academie in Den Haag. De Horeca Academie is gevestigd in het voormalige gebouw van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het gebouw is ontworpen door architect Herman Hertzberger en heeft meerdere zalen, ieder met een eigen karakter.

Voldoende ruimte dus om samen lekker interactief bezig te zijn, te netwerken of even een moment voor jezelf te nemen.

De Horeca Academie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, want het gebouw ligt recht tegenover station Den Haag Laan van Nieuw Oost-Indië.

Horeca Academie Den Haag
Anna van Hannoverstraat 4
2595 BJ Den Haag

Reserveer 9 april in je agenda om te verbinden en te zekeren met:

  • een boeiende keynote speaker
  • meerdere inspirerende workshops
  • ervaring en het delen van kennis
  • creativity passionates

Wil jij je creatieve zelfvertrouwen een impuls geven? En laagdrempelig leren van anderen hoe de creatieve mindset in te zetten?

Verzeker je dan hier van een plaats op het event.