SNELCURSUS creatieve mind- & toolset

WAT?

Op 1 dag word je ondergedompeld in verschillende technieken & tools om je probleemoplossend vermogen te stimuleren en optimaliseren.
Naast werken rond je MINDSET krijg je ook een TOOLSET aan technieken om ook in groep meer uit het potentieel van mensen te halen.

Het zal een sessie worden  rond “al spelenderwijs leren” of “hoe je creativiteitstechnieken kan inzetten om je idee uit te puren, te challengen of meer specifiek te maken zodat je ermee aan de slag kan.”

 

VOOR WIE?

De workshop is ideaal voor iedereen die op projectbasis werkt of op zoek is naar inspiratie om bepaalde vergaderingen of workshops eens anders aan te pakken.

OP HET PROGRAMMA

Na een korte introductie rond de grotere context (ontwerpproces, design thinking, terminologie) gaan we al snel over naar het creatieprocess waarbij we voor elk specifiek moment in een project concrete technieken bovenhalen.
Per techniek staan we stil bij het ‘waarom’ dat deze techniek werkt, wat het doet met de hersenen van iemand alvorens ze ook effectief uit te proberen.

Je krijgt ook concrete tips over: Hoe out of the box denken? & Hoe als perfectionist toch creatief zijn?

Op het programma

  • Wat is speelsheid – creativiteit – innovatie?
  • Hoe werkt een creatieproces?
  • Divergerende technieken
  • Convergerende technieken
  • Hoe alles actionable maken?
Directeur & playfulness expert bij COCD // Ondernemer & Creatief Leider // Design do-er // Gecertifiëerd stress & burn-out coach
Regular
500,00
Koop ticket
Details