Branko Broekman

Branko is coördinator van COCD’s Advanced program, de Master Class creatief en innovatief leiderschap en ICSC’s Master of Science program in Europa

 

Oorspronkelijk opgeleid als landschapsarchitect en milieukundig ingenieur, ondervond Branko de kracht van creatief denken toen hij werkte als projectleider Natuurontwikkeling. Het heeft hem in 2002 doen besluiten om zijn MSc in Creativity and Change Leadership  te halen bij het International Center for Studies in Creativity (ICSC) in Buffalo, New York.

 

Hij helpt mensen graag om te koken met het ei van Columbus. Het plezier en enthousiasme dat opborrelt wanneer mensen verrassende, originele alternatieven smeden voor complexe vraagstukken vormen de drive in zijn werk en leven. Als facilitator van productieve creatieve sessies en als trainer van creatief denken reikt hij een effectieve structuur aan voor denken en handelen met een creatieve mindset.

Branko is een adjunct-lecturer voor het Master of Science program van ICSC. Hij levert jaarlijks een bijdrage aan de CREA conference in Sestri Levante en bij gelegenheid ook aan de Creativity Expert Exchange in Buffalo en aan Mindcamp in Toronto.

 

About the Speaker
  • Web Sites