conny van der wouw

conny van der wouw

Trainer en programmacoördinator

 

Vanaf 1992 ondersteunt Conny bedrijven en organisaties met het oplossen van problemen. Op zoek naar meer creativiteit, kwam zij in 2005 in aanraking met het creatief denken. Zij omarmt dit denken nu volledig, het heeft haar werk en leven verrijkt.

Conny is trainer en programmacoördinator bij COCD. Zij werkt als proces- en informatiemanager bij de Academy for Creative Leadership, een stichting die tot doel heeft creatief leiderschap in Europa te bevorderen. In deze rol levert zij ook een bijdrage aan de coördinatie en promotie van evenementen en van het Master programma in Creativity and Change Leadership in Europe. Deze Master opleiding wordt gegeven door het International Center for Studies in Creativity (ICSC), Buffalo State, State University of New York. Conny is tevens adjunct faculty bij het ICSC.

Conny legt verbinding tussen het creatieve en analytische denken en gebruikt dit talent om een beeld concreet te krijgen en naar een bruikbaar resultaat om te zetten. Haar vermogen om overzicht te houden, de essentie vast te leggen en goed over te brengen helpen haar hierin. Ze heeft veel ervaring in het analyseren van complexe processen en het managen van een grote hoeveelheid informatie.

Conny schept zichtbaar plezier in het samenwerken met mensen. De energie, die hierbij ontstaat, motiveert haar en ze weet dit op anderen over te brengen.

Kunst en cultuur vormen een bron van inspiratie, vernieuwing en groei. Conny heeft een voorliefde voor alles wat met kleur te maken heeft en oog voor de esthetische kant van dingen.