evelien den tandt

evelien den tandt

Trainer Applied Creativity Advanced Program

Hallo, ik ben Evelien. Ik ben improvisatieactrice, train teams, begeleid brainstorms, en spreek al eens een stemmetje in. Ik ben ook een zotte doos en mama van drie dochters.

Ik volgde zelf de basis en het Advanced Program bij COCD. Zo ontdekte ik dat de speeltuin van ideeën genereren veel parallellen vertoont met de tools en de ingesteldheid van een improvisator. ‘Ja, en’ is in beide velden de grote katalysator. En waar ik kom, komt die ‘ja, en’ automatisch mee.

Speelsheid en humor zijn de twee hoofdingrediënten in mijn leven en mijn werk. Want waarom zou je iets op een saaie manier aanbrengen als het ook leuk kan? Leren en leven gaan bovendien een pak vlotter met een gulle lach erbij (en dat is wetenschappelijk bewezen).

Ik richtte mijn eigen zaak op, Swiep, om die speelsheid in bedrijven binnen te brengen. Speels, maar altijd met een diepere, ‘serieuzere’ laag. Zo leer ik teams beter samenwerken, train ik soft skills, maak moeilijke onderwerpen bespreekbaar of wakker ik de creativiteit aan. Ik vind het dan ook heerlijk dat ik met jullie ideeën mag genereren in het Applied Creativity Advanced Program.

The creation of something new is not accomplished by the intellect but by the play instinct.  – Carl Jung

Terug naar het overzicht van trainers