Manu De Bruyn

Manu De Bruyn

Trainer Applied Creativity Advanced Program

 

Manu De Bruyn (°1965) studeerde Moderne Geschiedenis aan de Universiteiten van Antwerpen en Leuven. Na haar opleiding stapte ze over van het onderwijs naar het bedrijfsleven.

Daar heeft ze, vanuit een jarenlange ervaring, opgebouwd als trainer en bestuurder van het C.O.C.D. (Centrum voor de  Ontwikkeling van het Creatief Denken) en als projectleider en docent bij C.A.W. (Creatief Atelier Windekind), een aanpak ontwikkeld die nauw aansluit bij mens en maatschappij.

De laatste jaren is ze als zelfstandig trainer en consultant actief in diverse sectoren waaronder de bouwsector (oa. het begeleiden van ideeënsessies bij ‘tenders’),de media, het onderwijs (Universiteit Maastricht en HAN), de overheid en de zorgsector. Ze geeft lezingen,trainingen en workshops en begeleidt ideeënsessies, innovatietrajecten en visie- en ontwikkelingstrajecten.

Ze schreef mee aan verschillende boeken en publicaties over creativiteit en innovatie (oa.: Creatieve Stromingen. Een actuele kijk op creativiteit en innovatie, R. De Bruyn e.a., CAW ). Ze is enthousiast lid van Tabula Crea en Innovatie Werkplaats.

Manu plaatst creativiteit niet op een voetstuk, maar houdt ervan creatief denken te plaatsen binnen de mogelijkheden van elke mens.