marcel stolk

marcel stolk

Trainer Applied Creativity Advanced Program

 

Ir. Marcel Stolk- trainer, facilitator, spreker Creatief Denken

Marcel Stolk heeft van Creatief Denken zijn vak gemaakt. Vanuit zijn bedrijf Mast Creativiteit ondersteunt hij individuen, bedrijven en organisaties bij het ontwikkelen en versterken van de creatieve kracht. Marcel is ruim 20 jaar betrokken bij COCD. Hij zoekt in zijn werk van nature hoe het beter kan? Vaste patronen ontdekken, oprekken, er op een ander manier naar kijken of doorbreken verandert en laat energie weer stromen. Een leven lang leren en jezelf blijven ontwikkelen fascineren Marcel.

Hij werkt met Stichting Technasium, NVJ, Koffie en Bubbels, Van Harte en Lingsma en Eddie. Marcel is één van de oprichters van de eerste HBO opleiding IPO (industrieel Product Ontwerpen) in Den Haag. In Rotterdam ondersteunt hij part-time de TOP opleiding IPO om de ‘creative confidence’ van de design studenten te versterken. Marcel is onderdeel van creatief netwerk Tabula Crea en partner van Innovatiewerkplaats.

Hij is afgestudeerd Industrieel Ontwerper (Delft) en heeft een Master in Generatief Leiderschap. In het ACAP programma neemt hij deelnemers mee in een dag aan de slag met je persoonlijk creatief leiderschap en de creatieve impact op je omgeving.

Marcel woont in Amsterdam met zijn vrouw en drie zonen. Hij bezoekt regelmatig de hoofdstedelijke poptempels en beoefent de martial arts vormen Chi Kung en Tai Chi.