Pamela Pauwels

Pamela Pauwels

Learning Lab Coach

“Mensen op pad helpen om hun doel te bereiken” is mijn passie en rode draad in mijn carrière. Ik hou ervan mensen uit te dagen, zonder ze te ontmoedigen. Door hen te ondersteunen tot nieuwe inzichten te komen, door logisch en strategisch denken de kern van het probleem te vatten, en door handvaten aan te reiken om betere keuzes te maken of dingen beter te doen.

Al meer dan twee decennia faciliteer en coach ik, als intern consultant, multifunctionele teams bij het innoveren, bij het creëren en implementeren van businessprocessen, en bij het ontwikkelen van marketing- en commerciële capaciteiten. Ik heb onder andere gewerkt bij Unilever en Philips, en ben nu werkzaam bij Eastman. Sinds enkele jaren begeleid ik daarnaast masterthesistrajecten Marketing aan de Erasmus University in Rotterdam.

In 1997 ben ik gepromoveerd in de Psychologie aan de University of Exeter (UK). Op zoek naar verdere inspiratie en een theoretisch kader, heb ik in 2017 mijn MSc. Creativity and Change Leadership (ICSC; US) behaald. Maar de zoektocht houdt nooit op, zo ben ik me ook gaan verdiepen in het Socratisch gesprek.

“For passion to survive it needs structure.
But for structure to grow, it needs passion.”
– Simon Sinek